Categorieën

Gezicht / Bi & Tri Polar RF gezicht behandeling / Radio Frequentie (RF - Bi & TriPolar) gezichtsbehandeling

Radio Frequentie (RF - Bi & TriPolar) gezichtsbehandeling

Heeft u last van kraaienpootjes, rimpels, huidverslapping, bleke teint, dubbele kin of kringen onder ogen? Een RF kuur maakt de huid weer mooi, gezond en sterker.

€ 35,00 *
Prijs per 20 minuten

 

Radio Frequentie (RF - Bi & TriPolar) gezicht behandeling

Radiofrequentie-behandelingen zijn zeer veilig, klinisch getest en hebben bewezen de huid te verstrakkenRadiofrequentie-behandelingen zijn zeer veilig, klinisch getest en hebben bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Resultaten kunnen wel variëren van persoon tot persoon. Let wel, het uiteindelijke resultaat kan pas na 3 – 6 maanden worden beoordeeld omdat de behandelingen nog enige tijd nawerken. Bovendien, de resultaten van een radio frequentie behandeling zijn cumulatief, dat wil zeggen, dat het resultaat na elke behandeling sterker wordt.

De gewenste verbetering wordt verkregen na een serie van behandelingen, met resultaten die variëren van persoon. Na de 1e behandeling is het resultaat al zichtbaar.


Deze behandeling geeft het mooiste resultaat in kuurvorm. Tijdens mijn behandeling maak ik gebruik van Medik8 serums voor een nog sneller en effectiever resultaat.

Maar voor een langdurig resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Meestal volstaat 6 keer. Daarna is het raadzaam om eens in de 6 - 8 weken een onderhoudsbehandeling te doen.

Tijdens mijn behandeling breng ik Medik8 serums en een gel aan. Daarna ga ik met een speciale behandelkop rustig over de huid. Je voelt een prettige warmte op de huid. Na de behandeling kan de huid enigszins warm aanvoelen en er kan een lichte roodheid ontstaan. De roodheid verdwijnt in de uren na mijn behandeling.

Rust & Ontspanning