Categorieën

Massage / Doterra etherische oliën / Peppermint 15 ml - Doterra

Peppermint 15 ml - Doterra
Peppermint 15 ml - Doterra
0 Reviews | Review toevoegen

Peppermint-etherische olie onderscheidt het van anderen als het gaat om kwaliteit, waardoor het een van de best verkopende favorieten van doTERRA essentiële oliën is.

Vraag offerte aan

Mentha Piperita

Pepermunt is populair om zijn enorme veelzijdigheid in gebruik van tandpasta tot kauwgom om de adem te verfrissen. Al eeuwenlang wordt pepermunt gebruikt als essentiële olie, bijvoorbeeld om de ademhaling te vergemakkelijken en als hulp bij problemen met de spijsvertering. Oude genezers zetten pepermunt in om te verlichten bij darmkrampen en –gas, hoofdpijn, brandend maagzuur en indigestie.

Kan in zuivere vorm topisch worden toegepast, eventueel 1:1 verdund worden met kokosolie voor kinderen en personen met een gevoelige huid.

Kan aromatisch gebruikt worden door inhaleren of in de verstuiver en inwendig door 1-2 druppels onder de tong aan te brengen of in een drankje of in de vorm van een capsule.

En natuurlijk om het eten in de keuken smaak te geven. Verdunnen: 1 druppel olie in 1 theelepel honing of 120 ml drank. Niet voor kinderen onder de 6 jaar en daarboven met grote voorzichtigheid en in grotere verdunning.


Vrijblijvend meer informatie over deze behandeling

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.