Categorieën

Massage / Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage
0 Reviews | Review toevoegen

Massage hebben vooral effect op je immuunsysteem, er is een duidelijke witte bloedcel te zien die zorgt voor het tegengaan van schadelijke invloeden van buitenaf.

€ 55,00
Prijs per 50 minuten

 

Ontspanningsmassage

Massages hebben vooral effect op je immuunsysteem. Er is een duidelijke toename te zien van het aantal lymfocyten in het bloed. Dit is een witte bloedcel die zorgt voor het tegengaan van schadelijke invloeden van buitenaf. Ook neemt na de massage het cortisolgehalte af. Cortisol is een hormoon dat vrijkomt als reactie op stress.


Verder komt bij een massage het hormoon oxytocine vrij. Oxytocine is het gelukshormoon. Het geeft je een gevoel van veiligheid en verbinding. Het zorgt ervoor dat je beter bestand bent tegen stress en dat je lichaam sneller tot rust komt. 
 

ConclusieWanneer je regelmatig een massage ondergaat, heeft het een ander effect dan wanneer je af en toe een massage krijgt. Er is ook in dit onderzoek opnieuw wetenschappelijk aangetoond dat regelmatige massage goed voor je is. Massage heeft een positief effect op je immuunsysteem en vermindert stress.

Bij mij kan je terecht voor diverse massages.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.