Categorieën

Massage

MassageErvaar je spanningen, problemen of blokkades op één bepaald gebied dan zal dat zijn weerslag hebben op alle andere gebieden en dus ook op je lichaam. De balans tussen de delen onderling raakt verstoord en hierdoor kunnen uiteindelijk klachten of zelfs ziekten ontstaan.

Door massage word je aangeraakt en aanraking is een goede manier om dichter bij jezelf te komen. Je krijgt een mogelijkheid om te voelen wat er bij je gebeurt.

Holistisch 

Holistisch komt van het woord Holos dat ‘heel’ betekent. Een holistische massage neemt dan ook de hele mens als uitgangspunt. Een mens heeft niet alleen een lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent.

Door te ervaren wat zich laat zien en daar met aandacht bij te blijven kun je contact maken met datgene wat de klacht je te vertellen heeft. Dit kan verheldering geven waardoor je dichter bij de basis, de oorzaak, van je klacht kan komen. Bij een holistische massage worden deze klachten gebruikt om inzicht te krijgen in jezelf.

Het zijn signalen die je lichaam uitzendt om iets onder de aandacht te brengen wat opgemerkt en gevoeld wil worden. Het is iets wat aan je aandacht, je bewustzijn ontsnapt.

Het lichaam is in staat om gevoelens, gedachten en ervaringen vast te houden en op te slaan, maar kan deze ook weer los laten.

Het effect van een massage gaat veel verder dan je in 1e instantie denkt. Je laadt de "accu" weer op en komt weer in balans. Verder zorgt een massage ervoor dat je immuunsysteem beter werkt, klachten verminderen, de concentratie verbetert en je "beter in je vel" komt te zitten. Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is en er minder spierpijn optreedt.

Bezig met laden...

Handmassage

Het kan RSI-klachten verlichten of helpen voorkomen. Door handmassages worden de spieren & huid beter doorbloed, los gekneed en afvalstoffen afgevoerd.

€ 35,00 p/20 minuten

Ontspanningsmassage

Massage hebben vooral effect op je immuunsysteem, er is een duidelijke witte bloedcel te zien die zorgt voor het tegengaan van schadelijke invloeden van buitenaf.

€ 55,00 p/50 minuten

Voetmassage

Heb jij wel eens last van vermoeide of pijnlijke voeten? Het masseren van de voeten kan tot een afname van stress leiden. Je voeten worden enorm belast en eigenlijk maar...

€ 35,00 p/20 minuten

Hoofdmassage (Indiase)

Hoofdmassage (Indiase), door de strijken, kneden, rollen en/of kloppende massage wordt de energie in je lichaam opgewekt.

€ 40,00 p/30 minuten

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming en voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid.

€ 45,00 p/30 minuten