Categorieën

Massage / Doterra etherische oliën / On Guard 15 ml - Doterra

On Guard 15 ml - Doterra
On Guard 15 ml - Doterra
0 Reviews | Review toevoegen

DoTERRA On Guard kan dagelijks intern worden ingezet om een gezonde immuunfunctie te behouden en een gezonde cardiovasculaire functie te ondersteunen.

Vraag offerte aan

DoTERRA On Guard


 

On Guard is dōTERRA’s unieke gepatenteerde samenstelling van oliën ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem.

Een combinatie van essentiële oliën van wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn bieden met hun aangename geur een natuurlijk en effectief alternatief voor ondersteuning van het immuunsysteem.

On Guard is met haar unieke aroma één van de meest veelzijdige samengestelde oliën. Het is ook veilig te gebruiken op aanrechtbladen als een niet-toxische manier om oppervlakten te reinigen of de atmosfeer te zuiveren door middel van een diffuser. Vanwege de potentie van de componenten is On Guard heel geschikt voor het elimineren en de controle van pathogene micro-organismen.

DoTERRA On Guard, een eigen essentiële olie-mix, biedt een natuurlijk en effectief alternatief voor immuunondersteuning bij intern gebruik.

* DoTERRA On Guard kan dagelijks intern worden ingezet om een gezonde immuunfunctie te behouden en een gezonde cardiovasculaire functie te ondersteunen.

* Het kan ook op oppervlakken door het huis als een niet-giftige reiniger worden gebruikt. Wanneer diffuse, doet DoTERRA On Guard helpt de lucht te zuiveren, en kan het erg energierend en oplichterend zijn.

Toepassingen

  • Voeg twee tot drie druppels toe in een veggie capsule voor een immuun boost. *

  • Voeg toe aan water voor een effectieve all-purpose oppervlakte reiniger.

  • Slik gesneden appels in water en een paar druppels voor een gezonde, immuun-stimulerende snack. *

  • Combineer een paar druppels DoTERRA On Guard met gefractioneerde Kokosolie voor een natuurlijke handreiniger.


Gebruiksaanwijzingen
 

Diffusie: Gebruik drie tot vier druppels in de diffuser van uw keuze. 
Intern gebruik: Verdun een druppel in 4 vl. oz. Van vloeistof. 
Actueel gebruik: Dien één tot twee druppels toe op het gewenste gebied. Verdun met DoTERRA gefractioneerde Kokosolie om eventuele huidgevoeligheid te minimaliseren.

 

waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, verpleegkundigen of onder de zorg van een arts, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van een product.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.