Categorieën

Massage / Doterra etherische oliën / Melaleuca (Tea Tree Oil) 15 ml - Doterra

Melaleuca (Tea Tree Oil) 15 ml - Doterra
Melaleuca (Tea Tree Oil) 15 ml - Doterra
0 Reviews | Review toevoegen

Ook wel bekend onder de naam “Tea Tree”, wordt Melaleuca van oudsher vereerd om zijn reinigende en regeneratieve eigenschappen, met name voor de huid.

Vraag offerte aan

Ook wel bekend onder de naam “Tea Tree”, wordt Melaleuca van oudsher vereerd om zijn reinigende en regeneratieve eigenschappen, met name voor de huid. Samengesteld uit meer dan negentig verschillende verbindingen heeft Melaleuca vele toepassingen.

De volgende eigenschappen worden historisch gezien aan Melaleuca toegeschreven: pijnstillend, antibacterieel, schimmelwerend, anti-infecties, ontstekingsremmend, antioxidant, antiparisitair, sterk antiseptisch middel, antiviraal, decongestivum, spijsvertering bevorderend, hoestmiddel, immuunstimulerend, insecticide, neurotonisch, stimulerend, weefselherstellend.

Melaleuca etherische olie kan in zuivere vorm toegepast worden als het topisch wordt aangebracht. Het kan ook aromatisch toegepast (inhaleren en verstuiving) en je kunt het innemen door middel van een capsule.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.