Categorieën

Gezicht / Medik8 (Anti-aging)

Medik8 (anti-aging) huidverbeterende  gezichtsbehandelingen

Medik8 is een award winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt gebruikt door huidverzorgingexperts. De produkten worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemici en farmacologen.


Medik8 heeft alleen professionele produkten met bewezen technologieën. Met de hoogste kwaliteit en de beste ingrediënten in de juiste sterktes. Medik8 is speciaal ontworpen voor het oplossen van specifieke huidproblemen zoals: acné, pigmentvlekken, anti-aging en roodheid.

 • Geén parabenen

 • Geen zeep

 • Geen sulfaten

 • Geen agressieve reinigers

 • Time-release afgiftesysteem
   

"In mijn praktijk kan je terecht voor behandelingen die echt iets verbeteren aan de huidconditie en je uiterlijk. Het is mogelijk om diverse Medik8 facials te boeken. Elke facial behandelt een bepaald "probleem" en heeft een bepaald doel. Bijv. Anti redness, of voor een betere hydratratie, of een mooiere en frissere uitstraling".

Het is ook mogelijk om een Medik8 vliesmasker tijdens de behandelingen in te zetten.

Dit masker bevat een hoog gehalte aan hyaluronzuur. Dit voorziet je huid van een echte "vochtboost" en vult kleine rimpeltjes optimaal op.


Wat is een gezichtspeeling?

Mijn peeling van Medik8 is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd, wat leidt tot zichtbare huidverbeteringen.

Mijn Medik8 peelings zijn onderverdeeld in verschillende behandelingen, zodat er voor elke huidbehoefte een aangepaste peeling kan worden gekozen. 

Voor het beste en mooiste resultaat adviseer ik om naast de Medik8 behandelingen ook de Medik8 produkten thuis te gebruiken. Hiermee kan het huidverjongingsproces gemaximaliseerd worden en wordt de huidgenezing versneld.


SuperFacial peeling

Dit is een krachtige papaja-enzympeeling met granaatappel, bosbes en kiwi. De enzympeeling reinigt de huid op een zachte manier en verwijdert dode huidcellen. Dankzij de enzymatische werking blijft de huid stralend, zonder merkbare afschilfering en met minimale roodheid, waardoor de herstelperiode heel kort is. Bedoeld als "superboost" voor je huid.
 

 • Het verdient aanbeveling enzympeelings regelmatig te herhalen, zodat nieuwe beschadigde huidcellen verwijderd kunnen worden en de huid er fris uit blijft zien.

 • In een kuur van 6 behandelingen (om de week 1 behandeling).

 • Zelfs geschikt voor de gevoelige huid.

 • Geeft een stralend gezicht, een soort "super" gezicht.


Light peeling

Mijn milde peeling voor een licht verouderde huid, om effectief de huidveroudering en lichte littekens te verminderen. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype om de huid te verfrissen.
 

 • Anti-ageing

 • Exfoliërend

 • Anti-oxiderend

 • Verhelderend

 

Eye peel

Een ultra zachte peeling voor de fijne lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen.

Intelligente formuleringen hydrateren de huid, verlichten droogheid en afschilfering van de huid.

Kan ook in combinatie met de Superfacial treatment.

 • Anti-ageing

 • Exfoliërend

 • Anti-oxiderend

 • Vochtinbrengend


Deze peeling is sterker dan de Light Peel en geeft goed resultaat bij fijne lijntjes en huidimperfecties. Bedoeld voor huidverjonging.

Bezig met laden...

CE - Thione 2x 15 ml - Medik8

CE Thione helpt de huid te beschermen tegen de vrije radicalen (belangrijkste oorzaak van huidveroudering), terwijl het de vorming van pigmentvlekken vermindert.

Op basis van offerte

CE Tetra (30-ml)

CE-Tetra helpt UV-beschadiging te herstellen. Het ondersteunt bij de opbouw van collageenproductie en het herstelt de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid.

Op basis van offerte

Dark Circles 15 ml - Medik8

Gebruik - Reinig de huid met een cleanser, breng de Dark Circles aan onder de ogen begin aan de kant van de neus. Klop het zachtjes in richting van de ooghoeken. Laat het even...

€ 65,00 p/stuk

Eyelift 15 ml - Medik8

De Eyelift is speciaal ontworpen voor gebruik rond de ogen of boven de ogen, zonder geurstoffen of kleverigheid. Vertraagd het verouderen. Kraaienpootjes en fijne lijntjes...

Op basis van offerte

Retinol 3 TR™ 15-ml

Retinol 3 TR™ 15-ml, heeft een positieve werking op acne, vermindert verstoppingen. Verbetert de talgproductie en irriteert de huid niet.

Op basis van offerte

Retinol 6 TR™ 15-ml

Retinol 6 TR™ 15 ml bevordert de aanmaak van collageen, verbetert de huidstructuur en verhoogt de hydratatie van de huid.

Op basis van offerte

Retinol Eye TR​ (10-ml)

Retinol Eye TR​ (10 ml) voorkomt het verschijnen van rimpels en kraaienpootjes hetgeen leidt tot een zichtbaar jongere huid.

€ 50,95 p/stuk