Categorieën

Gezicht / Medik8 (Anti-aging)

Medik8-(Anti-aging)

Medik8 (anti-aging) huidverbeterende  gezichtsbehandelingen

Medik8 is een award winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt gebruikt door huidverzorgingexperts. De produkten worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemici en farmacologen.

HEB JE EEN VAN DE PROFESSIONELE SALONBEHANDELINGEN GEPROBEERD OM DE RESULTATEN ECHT TE VERBETEREN? BEKIJK HIER MIJN BEHANDELINGEN.

Medik8 heeft alleen professionele produkten met bewezen technologieën. Met de hoogste kwaliteit en de beste ingrediënten in de juiste sterktes. Medik8 is speciaal ontworpen voor het oplossen van specifieke huidproblemen zoals: acné, pigmentvlekken, anti-aging en roodheid.

 • Geén parabenen

 • Geen zeep

 • Geen sulfaten

 • Geen agressieve reinigers

 • Time-release afgiftesysteem
   

"In mijn praktijk kan je terecht voor behandelingen die echt iets verbeteren aan de huidconditie en je uiterlijk. Het is mogelijk om diverse Medik8 facials te boeken. Elke facial behandelt een bepaald "probleem" en heeft een bepaald doel. Bijv. Anti redness, of voor een betere hydratratie, of een mooiere en frissere uitstraling.

Het is ook mogelijk om een Medik8 vliesmasker tijdens de behandelingen in te zetten.

Dit masker bevat een hoog gehalte aan hyaluronzuur. Dit voorziet je huid van een echte "vochtboost" en vult kleine rimpeltjes optimaal op.


Wat is een gezichtspeeling?

Peelings zijn een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd, wat leidt tot zichtbare huidverbetering.

Medik8 peelings zijn onderverdeeld in verschillende behandelingen, zodat er voor elke huidbehoefte een aangepaste peeling kan worden gekozen. 

Voor het beste en mooiste resultaat adviseer ik om naast de Medik8 behandelingen ook de Medik8 produkten thuis te gebruiken. Hiermee kan het huidverjongingsproces gemaximaliseerd worden en wordt de huidgenezing versneld.


SuperFacial enzympeeling

Dit is een krachtige papaja-enzympeeling met granaatappel, bosbes en kiwi. De enzympeeling reinigt de huid op een zachte manier en verwijdert dode huidcellen. Dankzij de enzymatische werking blijft de huid stralend, zonder merkbare afschilfering en met minimale roodheid, waardoor de herstelperiode heel kort is. Bedoeld als "superboost" voor je huid.
 

 • Het verdient aanbeveling enzympeelings regelmatig te herhalen, zodat nieuwe beschadigde huidcellen verwijderd kunnen worden en de huid er fris uit blijft zien.

 • In een kuur van 6 behandelingen (om de week 1 behandeling).

 • Zelfs geschikt voor de gevoelige huid.

 • Geeft een stralend gezicht, een soort "super" gezicht.


Rewind peeling

Stimuleert aanmaak collageen en vervaagt huidoneffenheden. Maakt de hiud zachter en gladder. Bevat glycolzuur, amandelzuur en pyruvinezuur. Geschikt voor : de verouderde en/of zonbeschadigde huid, vermindering fijne rimpels.

Eye peel

Een ultra zachte peeling voor de fijne lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen.

Intelligente formuleringen hydrateren de huid, verlichten droogheid en afschilfering van de huid.

Kan ook in combinatie met de Superfacial treatment.

 • Anti-ageing

 • Exfoliërend

 • Anti-oxiderend

 • Vochtinbrengend


 

Bezig met laden...

12 weeks to WOW

Dit is een nieuwe, unieke peeling kuur van Medik8. De kuur bestaat uit 6 peeling behandelingen in 12 weken om jouw je mooiste huid te geven met een “Glowy WOW” effect.

€ 85,00 p/Consult

C Tetra Intense Medik8

Medik8 C Tetra Intense is een revolutionair vitamine C serum met 14% stabiele vitamine C. CTetra Intens helpt UV-beschadiging te herstellen en maakt de huid stralender. Het...

€ 76,00 p/stuk

Eyelift Medik8

De Eyelift Peptides is speciaal ontworpen voor gebruik rond de ogen of boven de ogen, zonder geurstoffen of kleverigheid. Vertraagd het verouderen. Kraaienpootjes en fijne...

€ 48,95 p/stuk

Hydra8 B5 Intense Medik8

Medik8 Hydr8 B5 INTENSE is het meest krachtige hyaluronzuur serum ooit. Het verhoogt de hydratatie in de huid met een drievoudige werking. Hydr8 B5 Intense werkt op meerdere...

€ 62,95 p/stuk

Medik8 Cream Cleanse NEW

Medik8 Cream Cleanse. Vernieuwde en milde reinigingscreme zonder zuren. Het lost hardnekkig talg, vuil, make-up en verontreinigingen grondig op. Cream Cleanse van Medik8 zorgt...

€ 32,95 p/stuk

Medik8 Crystal Retinal 6 30 ml

Vitamine A creme met 0,06% retinal. Medik8 Crystal Retinal heeft een 11 keer snellere werking dan retinol. Wordt dus 11 keer sneller door de huid opgenomen.

€ 69,95 p/stuk

Medik8 Liquid Peptides 30 ml

Medik8 Liquid Peptides. Mooi anti-aging serum met een 30% peptidencocktail. Peptiden zijn celboodschappers en zetten onze huidcellen aan het werk. Ze stimuleren o.a. de...

€ 66,95 p/stuk

Surface Radiance Cleanse

Medik8 Surface Radiance Cleanse is een gel cleanser op basis van amandelzuur, salicylzuur en melkzuur. Geeft de huid tijdens de reiniging een milde peeling en verwijdert grondig...

€ 29,95 p/stuk