Categorieën

Gezicht / Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming en voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid.

€ 45,00 *
Prijs per 30 minuten

 

Bindweefselmassage

Bindweefsel stimuleert de doorbloeding van de huid. Hierdoor worden werkstoffen beter opgenomen, wordt de huidskleur frisser en wordt de celstofwisseling verbeterd.

Een bindweefselmassage is eigenlijk een sportschool work-out voor je huid.

  • de huid wordt steviger door de aanmaak van collageen

  • vochtbinende stoffen worden gestimuleerd voor meer volume in de huid

  • kringen/wallen worden minder; door aanmaak van collageen wat voor stevigheid zorgt

  • vette huid; door de slechte doorbloeding in je huid houd de huid afvalstoffen vast.


Bindweefsel stimuleert de doorbloeding van de huidDoor de afvalstoffen die zich hebben opgebouwd in de huidlagen los te masseren en de doorbloeding te optimaliseren ontstaat een stralende en gelifte huid en voor het vertragen van het verouderingsproces en voor een betere opname van huidprodukten/serums.

Om een gezonde en stevige huid te behouden adviseer ik 6 behandelingen in kuurverband (1x per week) en eens in de 4 - 6 weken voor het mooiste resultaat.

Extra ondersteuning

  • Bindweefselmassage als anti aging behandeling. Bindweefsel is het cement dat je lichaam stevig houdt. Als je wat ouder wordt en merkt dat je huid verslapt...Bindweefselmassage (inclusief reiniging en Medik8 serums), hele gezicht of een bindweefselmassage gecombineerd met RF (super intensieve anti -aging behandeling).

  • Het is ook mogelijk om een Medik8 vliesmasker tijdens de behandelingen in te zetten. Dit masker bevat een hoog gehalte aan hyaluronzuur. Dit voorziet je huid van een echte "vochtboost" en vult kleine rimpeltjes optimaal op.

Rust & Ontspanning