Categorieën

LavieSage (Huid & Anti-aging)

LavieSage-(Huid-&-Anti-aging)

LavieSage huidsupplementen


De supplementen van Laviesage worden gemaakt met 100% pure en zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en natuurlijke oorsprong samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en de praktijk is aangetoond. Alle producten worden conform de strengste certificeringsnormen* geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

Nóg een pluspunt : ze zijn véél hoger gedoseerd dan andere supplementen, voor een sneller en beter resultaat.
 

Laviesage kent 3 lijnen

 

 • Rood : bij huidproblemen zoals eczeem, extreem droge huid

 • Blauw : anti aging supplementen​​

 • Groen : supplementen voor je gezondheid, vitaliteit


Huidproblemen

Iedereen wil er goed uitzien en we willen allemaal een stralende, gezonde huid. Het proces van huidveroudering op zich, is helaas niet te stoppen. En daarbij: stress, roken, veelvuldige onbeschermde blootstelling aan UV-licht, luchtvervuiling, suikers, tekorten aan essentiële voedingsstoffen en alcoholgebruik versnellen nog eens het verouderingsproces van de huid.

Wel kan je met anti aging behandelingen, gezonde voeding en huidsupplementen de functie van je huid helpen. En de huidstructuur verbeteren.
 

Voeding en bescherming van binnenuit


Uit onderzoek is gebleken dat inname van nutricosmetics helpt om de huid van binnenuit te voeden, te beschermen, te verbeteren en het gebruik van nutricosmetics kan het huidverouderingsproces zelfs effectief tegen gaan.

 

Wat zijn nutricosmetics?

Nutricosmetics is de verzamelnaam voor voedingssupplementen speciaal afgestemd op de huid. Voor een structurele, duurzame huidverbetering en huidverjonging is goede en gezonde voeding van groot belang. Vooral bij anti-age behandelingen waarbij de huid gestimuleerd wordt om nieuw collageen aan te maken zullen nutricosmetics bijdragen aan een sneller, effectiever en blijvender resultaat. Nutricosmetics bestaan uit geconcentreerde werkstoffen die de huid voeden, beschermen en verbeteren van binnen uit.
 

Huidproblemen

 • Skin Balance: essentiële vetten voor een gezonde huid en bloedsomloop. Met maar liefst 60% omega-3 vetzuren onderscheid SkinBalance zich van veel andere visolie supplementen.

 • Skin Protect: optimale bescherming van binnen en van van buiten. De anti-oxidanten, zoals vitamine E en C helpen de huid te beschermen tegen oxidatieve schade door vrije radicalen. Het herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund.

 

Anti-aging & huidverbeteringen

 • Skin Base: Levert een bijdrage aan de vorming van bindweefsel. Het helpt de huid van binnenuit te verstevigen. Normaal bindweefsel is stevig, gezond en soepel.

 • Skollagen: draagt bij aan de vorming van collageen, wat de stevigheid van de huid ondersteund. Een belangrijke bouwstof die bijdraagt aan de vorming van collageen is vitamine C. Deze krachte anti-oxidant helpt tevens de huid beschermen tegen vrije radicalen.

 • Skin Boost & Lift: het béste en meest complete supplement voor de huid. Dit product bevat net zoveel collageenpeptiden als de Skollagen, maar daarnaast ook elastine vezels die voor meer elasticiteit zorgen, hyaluronzuur voor meer vochtbindend vermogen en ceramides die vochtverlies via de opperhuid helpt te voorkomen. Voor een natuurlijke facelift van binnenuit. Voor een stevige, elastische huid met minder fijne rimpels.

Vitaliteit


Cleanse & Revitalise

Cleanse & Revitalise is een ‘mild’ programma. Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kan je tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogramma’s genieten.

 • Een handleiding over het programma met uitleg over de 3 fasen met voor elke van de 11 dagen een planning met lekkere recepten.  Voor gezonde smoothies en energierijke diner gerechten.

 • 3 supplementen om je darmen te reiningen, je lever te ondersteunen en een pre/probiotica

 • 3 soorten sachets, 1 voor het maken van smoothies, 1 voor soep, en bitterzout.

 • Een boodschappenlijst

 • Tips om het programma succesvol door te komen.​

Bezig met laden...
Laviesage Cleanse & Revitalise

Laviesage Cleanse & Revitalise

Laviesage Cleanse & Revitalise. Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding...

€ 0,00 p/€ 125,00