Categorieën

Massage / Doterra etherische oliën / Lavender Essentiële Olie

Lavender Essentiële Olie
0 Reviews | Review toevoegen

De meest populaire olie die al duizenden jaren wordt geroemd vanwege haar onmiskenbare aroma en therapeutische eigenschappen. Lavendel wordt wijdverbreid gebruikt en erkend ...

€ 11,00
Prijs per vanaf

 

Lavendel 15 ml. flesje

Lavendelolie is een etherische olie die door stoomdestillatie uit diverse soorten lavendel wordt verkregen.

Lavendelolie wordt zeer veel gebruikt als geurstof, zowel in fijne parfums en andere cosmetica als in wasmiddelen. Daarnaast in beperkte mate als smaakstof. Lavendelolie heeft een rustgevende en verlichtende werking. De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 druppel voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.

In de oudheid waaronder de Egyptenaren en Romeinen gebruikte lavendel voor hun baden om te onstspannen maar ook om te koken en tevens als een parfum; het wordt wijd gebruikt om zijn rustgevende en ontspannende eigenschappen.

Lavendel wordt ook vaak gebruikt om het uiterlijk van de huid en onvolkomenheden te verminderen.

Bij het toevoegen aan het badwater zul je genieten en de stress doen verminderen of door het toepassen aan de achterkant van je nek.

Druppel iets lavendelolie op je kussens, beddengoed of op de onderkant van je voeten ter bevordering van een goede nachtrust. Lavendel wordt het beschouwd als de must-have-olie om bij de hand te hebben.


Vrijblijvend meer informatie over deze behandeling

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.