Categorieën

LPG endermologie

LPG endermologie®

Endermologie is ruim 30 jaar op de markt voor de fysiotherapeuten, huidtherapeuten, cosmetische artsen en de schoonheidsspecialiste.

Endermologie is een behandelingsmethode, voor de huid en onderhuids bindweefsel waarbij de huid omhoog wordt gezogen en wordt op- en afgerold. Deze intensieve massage stimuleert de doorbloeding waardoor de bloed- en lymfecirculatie extra wordt gestimuleerd. De toevoer van zuurstof verbetert en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Geen injecties, niet snijden, geen bijwerkingen, geen risico en wetenschappelijk bewezen resultaten.Tijdens mijn behandeling vindt hoofdzakelijk een diepte-massage plaats volgens het principe van een aanzuig-oprol-uitrol techniek. Hierdoor wordt het bindweefsel versoepeld, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden vocht en afvalstoffen afgevoerd.

De Endermologie techniek is niet pijnlijk, integendeel is ze heel ontspannend.Endermologie is een betrouwbare behandeling. De behandeling ontstond in 1986 en is nog steeds een actuele behandeling.

Endermologie is aangewezen bij;

  • Cellulitis, sinaasappelhuid

  • Rijbroek

  • Huidverslapping

  • Oedeem

  • Voor/na liposuctie

  • Voor een betere verdeling van de vetten

  • Centimeterverlies,

Voor de eerste behandeling wordt alles doorgenomen en diverse gegevens genoteerd. De eerste 10 sessies worden 2 keer per week gedaan daarna kan er 1 keer per week verder gegaan worden. 

Een sessie duurt hemiddelt 40-45 minuten, tijdens mijn behandeling draagt je een speciaal pakje,

Gemiddeld zijn vijtien tot vijfentwintig behandelingen aangewezen. Bij obese personen kan het aantal behandelingen oplopen. Daarna volstaat het om een onderhoudsbehandeling per maand te ondergaan om de resultaten te behouden.

Bezig met laden...
LPG endermologie

LPG endermologie

LPG Endermologie is ruim 30 jaar op de markt voor de fysiotherapeuten, huidtherapeuten, cosmetische artsen en de schoonheidsspecialisten tegen vet, vocht, littekens en cellulite.

€ 40,00 p/20 minuten