Categorieën

Gezicht

Minder rimpels en een jonger gezicht.

Endermolift™ zorgt voor een betere doorbloeding en een betere aanvoer van zuurstof, waardoor je een frisser en jonger uiterlijk krijgt. Rimpels vervagen, poriën verkleinen, de huid is zuiver, zacht, glad en de aanmaak van nieuwe huidcellen is gestimuleerd.

Endermolift™ is een mechanische stimulering, die zorgt voor een echte training van de weefsels. Tijdens de behandeling maakt het speciale behandelkopje knijpbewegingen en stimuleert zo de fibroblast (onderhuidse cellen) om collageen aan te maken.

Deze LPG behandelingen zijn gebaseerd op de bindweefselmassage techniek.

• Rimpels vervagen & contouren worden strakker
• Je krijgt een heldere teint...

Bezig met laden...

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming en voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid.

€ 45,00 * p/30 minuten

LPG endermolift gezichtsbehandeling

Een ouder wordende huid wordt dunner en fijner, hierdoor onstaan rimpels, inzakking, uitgezette porien etc. Een liftmassage kan worden gezien als huidgymnastiek en stimuleert de...

€ 45,00 * p/30 minuten

Radio Frequentie (RF - Bi & TriPolar) gezichtsbehandeling

Heeft u last van kraaienpootjes, rimpels, huidverslapping, bleke teint, dubbele kin of kringen onder ogen? Een RF kuur maakt de huid weer mooi, gezond en sterker.

€ 35,00 * p/20 minuten

Rust & Ontspanning