Categorieën

Gezicht

Gezicht

Minder rimpels en een jonger gezicht.

In mijn praktijk geef ik gezichtsbehandelingen met een zgn. anti aging effect. Oftewel behandelingen die zorgen voor echte huidverbetering.

Bij mij kan je terecht voor manuele bindweefselmassage, maar ook voor de Endermolift Lift6 , dit is een mechanische bindweefselmassage met hetzelfde effect. Deze behandelingen zorgen voor een betere doorbloeding en een betere aanvoer van zuurstof, waardoor je een frisser en jonger uiterlijk krijgt. Rimpels vervagen, poriën verkleinen, de huid is zuiver, zacht, glad en de aanmaak van nieuwe huidcellen is gestimuleerd.

Endermolift™ is een mechanische stimulering, die zorgt voor een echte training van de weefsels. Tijdens de behandeling maakt het speciale behandelkopje knijpbewegingen en stimuleert zo de fibroblast (onderhuidse cellen) om collageen aan te maken.

Deze LPG behandelingen zijn gebaseerd op de bindweefselmassage techniek.

Met bindweefselmassage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Stimulering van de huiddoorbloeding
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens 
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
Verder kan ik met een RF (radio frequentie) behandeling zorgen dat rimpels minder diep worden. Ik combineer meestal bindweefselmassage met Rf voor optimaal resultaat.

Daarnaast geef ik Medik8 peelings. Een peeling is een methode om de huid frisser en gladder te maken. De peeling zorgt ervoor dat dode huidcellen grondig worden verwijderd. Er zijn verschillende peelings met elk een ander resultaat.

Het mooiste resultaat bereik je door  peelings in kuurvorm te doen van 4 - 6 keer. Met elk 2 weken hersteltijd ertussen.

Beste periodes om een peelingkuur te boeken zijn het voor- en najaar (anders risico op hyperpigmentatie door de zon).