Categorieën

Huid / Cavitatie / Endermologie

Endermologie

Mijn behandelingen zijn volkomen veilig en hebben geen bijwerkingen. LPG Endermologie tegen vet, vocht, littekens en cellulite. DUS een zachter, gladder en steviger huid.


€ 40,00
Prijs per 20 minuten

 

LPG endermologie

LPG Endermologie is ruim 30 jaar op de markt voor de fysiotherapeuten, huidtherapeuten, cosmetische artsen en de schoonheidsspecialiste.

LPG Endermologie bindweefselmassage is zeer efficiënt op plaatsen waar lichaamsoefeningen en diëten geen vat op hebben. 

Ingenieur Louis Paul Guitay ontwikkelde in 1985 een apparaat om verkleefde brandwonden te kunnen behandelen. Daarbij ontdekte hij  dat de huid gladder en steviger werd en ook dat onregelmatigheden minder zichtbaar werden.

Endermologie betekent letterlijk ‘door de huid’. Het is een vrijwel pijnloze behandelmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel.

Deze behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die blokkades opheft en die ervoor zorgt dat de stofwisseling en bloedcirculatie sterk verbeteren. 

Bindweefselmassage is een bewezen techniek die voortvloeit uit LPG-Endermologie® voor problemen met cellulite, gelokaliseerde vetten en een verslapte huid.

Daarnaast is het een hele goede behandeling bij cellulite. Cellulite komt onder andere voor op benen, buik en billen en is zeer hardnekkig en reageert niet of nauwelijks op een dieet of intensief sporten.

  • Voor mijn LPG Endermologie® behandeling zijn geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, Na ongeveer 5 behandelingen wordt de huid eerst zachter en losser daarna gaat de huid zich weer verstevigen.

  • Na gemiddeld 6 behandelingen wordt de huid gladder, steviger en verliest u vet op de plaatsen waar u het wilt.

  • Het beste resultaat te krijgen worden de eerste 10 sessies 2 keer per week gedaan waarna de frequentie wordt teruggebracht naar 1 keer per week en vervolgens naar 1 keer per 2 weken (afhankelijk van de conditie van uw huid).

  • Gemiddeld zijn bij 15 behandelingen de meeste symtonen verdwenen. Daarna volstaat het om 1x per 4 tot 6 weken een behandeling te ondergaan om onze resultaten te behouden.

Tijdens mijn behandeling draagt je een speciaal pakje (bodysuit), waardoor de huid goed glijdt en er geen haartjes klem raken tussen de rollers.

Deze behandeling is ontspannend en zeker niet pijnlijk, omdat de behandelsterkte wordt aangepast per persoon en per behandelende zone van het lichaam.

Ben je net moeder geworden dan is deze behandeling zeer geschikt, omdat het je lichaam ondersteunt bij het herstel en je sneller je oude figuur terugkrijgt.

Meer informatie over mijn behandeling, druk dan hier!

Inhoud
:
Inhoud Type
: Milliliter