Categorieën

LPG endermologie / LPG endermologie

LPG endermologie

Ingenieur Louis Paul Guitay ontwikkelde in 1985 een apparaat om verkleefde brandwonden te kunnen behandelen. Daarbij ontdekte hij  dat de huid gladder en steviger werd en ook dat onregelmatigheden....


€ 60,00
Prijs per 45 minuten

 

LPG endermologie

Bindweefselmassage is een bewezen techniek die voortvloeit uit LPG-Endermologie® voor problemen met cellulite, gelokaliseerde vetten en een verslapte huid.

Daarnaast is het een hele goede behandeling bij cellulite. Cellulite komt onder andere voor op benen, buik en billen en is zeer hardnekkig en reageert niet of nauwelijks op een dieet of intensief sporten.

LPG Endermologie is ruim 30 jaar op de markt voor de fysiotherapeuten, huidtherapeuten, cosmetische artsen en de schoonheidsspecialiste.

LPG Endermologie bindweefselmassage is zeer efficiënt op plaatsen waar lichaamsoefeningen en diëten geen vat op hebben. 

Endermologie betekent letterlijk ‘door de huid’. Het is een vrijwel pijnloze behandelmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel.Ingenieur Louis Paul Guitay ontwikkelde in 1985 een apparaat om verkleefde brandwonden te kunnen behandelen. Daarbij ontdekte hij  dat de huid gladder en steviger werd en ook dat onregelmatigheden minder zichtbaar werden.

Endermologie betekent letterlijk ‘door de huid’. Het is een vrijwel pijnloze behandelmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel.

Deze behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die blokkades opheft en die ervoor zorgt dat de stofwisseling en bloedcirculatie sterk verbeteren. 

  • Na ongeveer 5 behandelingen wordt de huid eerst zachter en losser daarna gaat de huid zich weer verstevigen.

  • Na gemiddeld 6 behandelingen wordt de huid gladder, steviger en verlies je vet op de behandelde zones.

  • Voor het beste resultaat worden de eerste 10 sessies 2 keer per week gedaan, waarna de frequentie wordt teruggebracht naar 1 keer per week en vervolgens naar 1 keer per 2 weken (afhankelijk van de conditie van je huid).

  • Gemiddeld zijn bij 15 behandelingen de meeste symptomen verdwenen. Daarna houd je het resultaat vast door om de 4 - 6 weken een onderhoudsbehandeling te doen.

Tijdens mijn behandeling draag je een speciaal pakje (bodysuit), waardoor de huid goed glijdt en er geen haartjes klem raken tussen de rollers.

Deze behandeling is ontspannend en zeker niet pijnlijk, omdat de behandelsterkte wordt aangepast per persoon en per behandelende zone.

Ben je net moeder geworden dan is deze behandeling zeer geschikt, omdat het je lichaam ondersteunt bij het herstel en je sneller je oude figuur terugkrijgt.

Meer informatie over mijn behandeling, druk dan hier!

InhoudType
ml