Categorieën

Huid / Cavitatie / Endermologie

Endermologie 5 1
€ 40,00*
Prijs per 20 minuten

LPG endermologie

LPG Endermologie is ruim 30 jaar op de markt voor de fysiotherapeuten, huidtherapeuten, cosmetische artsen en de schoonheidsspecialiste.

LPG Endermologie bindweefselmassage is zeer efficiënt op plaatsen waar lichaamsoefeningen en diëten geen vat op hebben. 

Ingenieur Louis Paul Guitay ontwikkelde in 1985 een apparaat om verkleefde brandwonden te kunnen behandelen. Daarbij ontdekte hij  dat de huid gladder en steviger werd en ook dat onregelmatigheden minder zichtbaar werden.

Endermologie betekent letterlijk ‘door de huid’. Het is een vrijwel pijnloze behandelmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel.

Deze behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die blokkades opheft en die ervoor zorgt dat de stofwisseling en bloedcirculatie sterk verbeteren. 

Bindweefselmassage is een bewezen techniek die voortvloeit uit LPG-Endermologie® voor problemen met cellulite, gelokaliseerde vetten en een verslapte huid.

Daarnaast is het een hele goede behandeling bij cellulite. Cellulite komt onder andere voor op benen, buik en billen en is zeer hardnekkig en reageert niet of nauwelijks op een dieet of intensief sporten.

  • Voor mijn LPG Endermologie® behandeling zijn geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, Na ongeveer 5 behandelingen wordt de huid eerst zachter en losser daarna gaat de huid zich weer verstevigen.

  • Na gemiddeld 6 behandelingen wordt de huid gladder, steviger en verliest u vet op de plaatsen waar u het wilt.

  • Het beste resultaat te krijgen worden de eerste 10 sessies 2 keer per week gedaan waarna de frequentie wordt teruggebracht naar 1 keer per week en vervolgens naar 1 keer per 2 weken (afhankelijk van de conditie van uw huid).

  • Gemiddeld zijn bij 15 behandelingen de meeste symtonen verdwenen. Daarna volstaat het om 1x per 4 tot 6 weken een behandeling te ondergaan om onze resultaten te behouden.

Tijdens mijn behandeling draagt je een speciaal pakje (bodysuit), waardoor de huid goed glijdt en er geen haartjes klem raken tussen de rollers.

Deze behandeling is ontspannend en zeker niet pijnlijk, omdat de behandelsterkte wordt aangepast per persoon en per behandelende zone van het lichaam.

Ben je net moeder geworden dan is deze behandeling zeer geschikt, omdat het je lichaam ondersteunt bij het herstel en je sneller je oude figuur terugkrijgt.

Meer informatie over mijn behandeling, druk dan hier!

Productspecificatie

Informatie:

Inhoud
:
Inhoud Type
: Milliliter

Foto('s):

Video('s): Cellulite - Oorzaak en behandeling

Opties:

€ 40,00 *
Prijs per 20 minuten

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen
Ervaringen by Dorien.nl* -
Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen

Lieke
Endermologie is een hele fijne behandeling, eigenlijk een soort massage! Ik zag nog niet meteen resultaat, maar dat was een kwestie van geduld. Nu zie ik dat mijn cellulitis echt minder wordt!

Karen
Ik heb even getwijfeld want het kost best veel tijd. Twee keer per week een behandeling en dat tien keer. Maar twijfelen is echt niet nodig, het resultaat is het meer dan waard! Mijn huid is minder slap en daardoor gaat de cellulitis weg. Het voelt echt alsof het vet wordt weg gekneed.

Anoniem
De behandelingen voelen heel raar aan. Ik vind het niet prettig, maar ook niet pijnlijk. Belangrijker is het natuurlijk ook dat mijn huid strakker aanvoelt en egaler wordt. Dit merkt mijn man ook. Ik weet nog niet hoeveel behandelingen ik nog wil, want ik ben al heel tevreden.

JP
Ik merk absoluut dat mijn huid elastischer is geworden en dat ik daardoor mijn vorm terugkrijg. Dit lukt echt niet met sporten.

Lin
Na aardig wat kilo’s te zijn verloren was mijn huid nogal losjes en leek de cellulitis alleen maar erger te zijn geworden. Na 10 behandelingen endermologie is mijn huid echt een stuk strakker geworden. Het lijkt wel alsof ik nog meer afgevallen ben!

Sascha
Ik had heel erg last van vet op mijn benen. Uiteindelijk werd er geconstateerd dat het een vetophoping, oftewel cellulitis, was en dat ik het beste een bindweefselmassage kon gebruiken om ervan af te komen. de cellulitis massage heeft me echt verder geholpen en nu durf ik eindelijk weer in een korte broek te lopen!

Anoniem
Ik probeerde mijn benen altijd zelf te masseren toen ik hoorde dat een bindweefselmassage hielp. Natuurlijk hartstikke onmogelijk dus ik moest er ook aan geloven. Ik was zo bang voor de cellulitis massage, maar het viel allemaal reuze mee! Niet alleen is de huid van mijn billen niet meer als een sinaasappel, zelfs veel vet is van mijn benen.


Vrijblijvend meer informatie over deze behandeling

Geen reviews gevonden.
Meer reviews
Rust & Ontspanning