Categorieën

Gezicht / Endermolift gezicht

Endermolift-gezicht

Endermolift gezicht

Een Endermolift™ kuur maakt de huid weer gezond en sterker.

Met het verstrijken van de tijd verliest de huid aan stevigheid door een afname in de productie van hyaluronzuur, elastine en collageen. Hierdoor ontstaan rimpels en fijne lijntjes en andere huidoneffenheden.

Om huidveroudering op een effectieve manier aan te pakken, is het belangrijk om naar de oorzaak van het probleem te gaan. 
De technologieën van LPG Endermologie zijn erop gericht de gezondheid en schoonheid van de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Al sinds 30 jaar worden deze technologieën wereldwijd gebruikt.

Tijdens mijn behandelingen stimuleer ik de fibroblast (onderhuidse cellen) om collageen aan te maken. Deze cellen spelen een cruciale rol in het onderhoud van de huid.

De aanmaak van collageen is nodig om rimpels te laten verdwijnen, poriën te verkleinen, de huid vernieuwde elasticiteit te geven en te zorgen voor een frisse uitstraling.

Bezig met laden...
Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming en voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid.

€ 45,00 p/30 minuten
LPG endermolift gezichtsbehandeling

LPG endermolift gezichtsbehandeling

Een ouder wordende huid wordt dunner en fijner, hierdoor onstaan rimpels, inzakking, uitgezette porien etc. Een liftmassage kan worden gezien als huidgymnastiek en stimuleert de...

€ 45,00 p/30 minuten
Radio Frequentie (RF - Bi & TriPolar) gezichtsbehandeling

Radio Frequentie (RF - Bi & TriPolar) gezichtsbehandeling

Heeft u last van kraaienpootjes, rimpels, huidverslapping, bleke teint, dubbele kin of kringen onder ogen? Een RF kuur maakt de huid weer mooi, gezond en sterker.

€ 35,00 p/20 minuten