Categorieën

Cavitatie / Cavitatie behandeling

Cavitatie behandeling
0 Reviews | Review toevoegen

GEEN operatie. Het (buik en ander) vet verdwijnt zonder littekens. Wetenschappers zijn gefascineerd door de werking van cavitatie. *Vet verwijderen zonder chirurgie!

€ 50,00
Prijs per 30 minuten

 

Wetenschapelijk onderzoek naar cavitatie

Afslanken zonder te sporten (dus geen operatie) voor buik, armen, benen, cellulite (sinaasappelhuid).
Met cavitatie kun je (buik)vet en cellulite!, love handels weghalen zonder te sporten. Nadat ik zelf enige studie had verricht, kwam ik erachter dat deze techniek, stabiele cavitatie, wel degelijk gebaseerd was op heel belangrijke wetenschappelijke feiten.

Jarenlang is de wetenschap op zoek geweest naar dé oplossing om het lichaam te kunnen moduleren zonder te snijden of te prikken, waarvan internationaal de gevaren van bekend zijn. Na uitgebreide wereldwijde onderzoeken en testperiodes van ruim 5 jaar is het klinisch bewezen dat met Cavitatie selectief vet verwijderd kan worden. Tijdens nauwgezette onderzoeken door professoren en wetenschappers is bewezen dat Cavitatie een zeer effectieve en veilige oplossing is.

De Israëlische dokter Krieger heeft de laatste vier jaar onderzoek gedaan naar stabiele cavitatie tegen hardnekkige vetophopingen. Stabiele cavitatie is de allernieuwste techniek waarmee een droomfiguur écht binnen bereik ligt.

Dr. Krieger werd in april 2005 uitgenodigd door ingenieur Bellina Claudio om ‘een kijkje te komen nemen’ bij zijn innovatieve techniek om vetcellen te vernietigen: “Voor mij leek het toen net één van die ‘hypes’ in beautyland, gedoemd om binnen afzienbare tijd weer te verdwijnen”, aldus Dr. Krieger, “Maar iets in mij maakte mij nieuwsgierig.

Het zou inderdaad een nieuwe methode voor vetvermindering kunnen betekenen.”

*Vet verwijderen zonder chirurgie! Met cavitatie kun je (buik)vet en cellulite!, love handels weghalen zonder te sporten.Dr. Krieger ging een samenwerking aan met professor Verardi Srefano, hoofd van en docent aan de Universiteit van Torvergata in Rome: “Samen hebben we, na omvangrijke studies, de conclusie getrokken, dat er significante resultaten worden behaald met stabiele cavitatie".

“Deze techniek maakt het mogelijk om efficiënt plaatselijk vet te verwijderen zonder chirurgische ingreep. geen injecties, geheel pijnloos en geen herstelperiode.

Na zeven dagen treedt er een merkbaar resultaat op.

Een korte behandeling duurt 15 minuten (enkele zone) die je 1 keer per week ondergaat. 

De zone(s) worden met speciale gel ingesmeerd voor de geleiding van de ultrasone golven. Je huid wordt aangenaam warm, maar verder is de behandeling pijnloos.

"Daarnaast is het slim om minimaal 2 liter water per dag te drinken, om het natuurlijke lichaamseigen proces te ondersteunen".

 

  • Ook adviseer ik om na de behandeling te bewegen, om te zorgen dat de vrijgekomen vetzuren door je spieren worden verbruikt".


Gemiddeld merk je goed resultaat na 6 - 8 behandelingen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.