Categorieën

Cavitatie

Cavitatie

Cavitatie?

Cavitatie is de meest recent ontwikkelde en meest efficiënte methode om lokaal vet te verwijderen. Het is een niet-chirurgische, pijnloze behandeling die geen littekens achter laat.

Afslanken zonder te sporten (dus geen operatie) cavitatie voor buik, armen, benen, cellulite (sinaasappelhuid) en gezicht (bv onderkin).Het gaat niet over grote hoeveelheden, maar over het verwijderen van vet op zones die ongevoelig zijn voor sporten en gezond eten.

Door geluidgolven (20-60 kHz) worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Deze zorgen voor kleine vacuüms of holten ("bellen") in de vetlaag. Door deze "bellen’’  komen de vetcellen onder druk te staan, waardoor de celwand breekt.

De vetcel zelf en de vrijgekomen afvalstoffen en vetten (triglyceriden en haarderivaten) worden opgenomen in het lymfesysteem en in de bloedvaten, die het transporteren naar de nieren en lever. Uiteindelijk verlaten de vetzuren ons lichaam via de urine en ontlasting. Zo voert ons lichaam het vet op een 100% natuurlijke manier af.

Cavitatie is de meest recent ontwikkelde en meest efficiënte methode om lokaal vet te verwijderen. Afslanken zonder te sporten (dus geen operatie) voor buik, armen, benen,...

  • Definitieve bodycontouring

  • Geen narcose, operatie of injecties

  • Geheel pijnloos en geen littekens

  • Geen herstelperiode!

Bezig met laden...

Cavitatie behandeling

GEEN operatie. Het (buik en ander) vet verdwijnt zonder littekens. Wetenschappers zijn gefascineerd door de werking van cavitatie. *Vet verwijderen zonder chirurgie!

€ 55,00 p/30 minuten