Categorieën

Gezicht / Bindweefselmassage

Bindweefselmassage tegen een rimpelvormige en verslapte huid

Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid en wordt toegepast bij o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming.


Tijdens de massage maken we de verklevingen los en komen de afvalstoffen vrij. De huid kan hierdoor tijdelijk meer onzuiverheden krijgen."Naarmate je ouder wordt kan je bindweefsel op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor je er jaren ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent. Het uitgangspunt van vacuüm is om het bindweefsel los te maken bij frons. en bijv. mondrimpels. Maar ook bij de neus/lippenplooi".

De huid is ons belangrijkste en grootste orgaan. Spier- en pees problemen zijn niet altijd alleen de oorzaak van een verminderd functioneren.

Een huid die met de onderliggende weefsels is verkleefd kan wijzen op een storing in het lichaam. Door middel van stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de doorbloeding geactiveerd, en onderhuidse spanningen en verkleving verdwijnen.

Door mijn behandeling komt het onderhuidse bindweefsel weer los en worden de inwendige organen, spieren, gewrichtskapsels en bloedvaten beïnvloed. Er worden mechanische prikkels aan het onderhuidse bindweefsel gegeven, waardoor een krachtig regulerend en pijndempend effect kan optreden op de gerelateerde lichaamsgebieden en onderliggende organen en weefsels. Tevens wordt de doorbloeding gestimuleerd alsook de aanmaak van lichaamseigen stoffen, welke een pijndempend effect hebben.

Bezig met laden...

Radio Frequentie (Multi Polar) lichaam behandeling

De oplossing voor als je je stoort aan verslapte huid, littekens of striae. ideaal voor verslapte huid, littekens of cellulite (bijvoorbeeld straktrekking van de hals,...

€ 35,00 p/30 minuten

LPG endermologie

LPG Endermologie is ruim 30 jaar op de markt voor de fysiotherapeuten, huidtherapeuten, cosmetische artsen en de schoonheidsspecialisten tegen vet, vocht, littekens en cellulite.

€ 40,00 p/20 minuten

Cavitatie behandeling

GEEN operatie. Het (buik en ander) vet verdwijnt zonder littekens! Wetenschappers zijn gefascineerd door de werking van cavitatie. *Vet verwijderen zonder chirurgie!

€ 45,00 p/30 minuten

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming en voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid.

€ 45,00 p/30 minuten