Categorieën

Massage / Bindweefselmassage

Bindweefselmassage
0 Reviews | Review toevoegen

Bindweefselmassage voor o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming en voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid.

€ 45,00
Prijs per 30 minuten

 

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid. Hierdoor worden de vezels die collageen aanmaken de zgn. fibroblasten gestimuleerd. De huidskleur wordt frisser en de celstofwisseling verbetert. Na de behandeling zie je een mooie "glow" en een voller gezicht.

Een bindweefselmassage is eigenlijk een "sportschool work-out" voor je huid.

  • de huid wordt steviger door de aanmaak van collageen

  • vochtbindende stoffen worden gestimuleerd voor meer volume in de huid

  • kringen/wallen worden minder; door aanmaak van collageen 

  • werkstoffen van de produkten die je gebruikt worden beter door de huid opgenomen


Bindweefsel stimuleert de doorbloeding van de huidDoor de afvalstoffen die zich hebben opgebouwd in de huidlagen los te masseren en de doorbloeding te optimaliseren ontstaat een stralende en gelifte huid. Ook vertraagt een bindweefselmassage het verouderingsproces.

Om een gezonde en stevige huid te behouden adviseer ik 6 behandelingen in kuurverband (1x per week) en eens in de 4 - 6 weken om het resultaat vast te houden.

Extra ondersteuning

  • Bindweefselmassage als anti aging behandeling. Bindweefsel is het cement dat je lichaam stevig houdt. Als je wat ouder wordt en merkt dat je huid verslapt...Alleen een bindweefselmassage (inclusief reiniging en Medik8 serums),  of een bindweefselmassage gecombineerd met RF (super intensieve anti -aging behandeling).

  • Het is ook mogelijk om een Medik8 vliesmasker tijdens de behandelingen in te zetten. Dit masker bevat een hoog gehalte aan hyaluronzuur. Dit voorziet je huid van een echte "vochtboost" en vult kleine rimpeltjes optimaal op.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.